Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-09@11:48:07 GMT

تفاوت دستگاه میوه خشک کن گازی و برقی

تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۱۶۲۲۳۸

تفاوت دستگاه میوه خشک کن گازی و برقی

 

در این مقاله قصد داریم شما را با تفاوت دستگاه میوه خشک کن گازی و برقی آشنا کنیم و شما را در انتخاب بهتر مدل دستگاه خشک کن راهنمایی کنیم.

یکی از سوالاتی که برای خریداران دستگاه خشک کن مطرح می شود این است که: میوه خشک کن گازی بهتر است یا برقی؟ و یا اینکه آیا سوخت مصرفی دستگاه بر روی کیفیت محصول خشک اثرگذار است یا خیر؟

برای پاسخ به سوالات مطرح شده، نوع دستگاه خشک کن و مکانیزم استفاده شده در ساخت آن مانند جانمایی منبع حرارتی، سیستم گردش هوا و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. باید درنظر گرفته شوند. با توجه به اینکه دستگاه های خشک کن بصورت سفارشی ساخته می شوند بنابراین اینکه دستگاه مورد نیاز خود را از چه شرکتی خریداری می کنید مهم است.

آراد ماشین یکی از شرکت هایی است که در زمینه ساخت ماشین آلات صنایع غذایی فعالیت دارد. متخصصین این شرکت بصورت ویژه بر روی ساخت دستگاه های مورد استفاده در خط تولید میوه و سبزیجات خشک کار می کند.

انواع دستگاه خشک کن

دستگاه خشک کن با توجه به مقدار و میزان حجم محصولات مختلف در مدل های کابینی، تونلی، دوار و... ساخته می شوند. خشک کن های کابینی بازار فروش خوبی داشته و برای مصارف خانگی، نیمه صنعتی و صنعتی قابل استفاده هستند.

امکان ساخت دستگاه میوه خشک کن شرکت آراد ماشین با سوخت گازی، برقی و دوگانه وجود دارد و با توجه به نیاز مشتری می توان خشک کن های کابینی، تونلی و دوار را سفارشی سازی کرد.

 

دستگاه خشک کن کابینی

این مدل دستگاه در انواع مدل های مختلف ( تک کابین، دو کابین و سه کابین) تولید می شوند که محصولات مختلفی هم چون میوه، سبزی، گوشت و دیگر محصولات دارویی و شیمیایی را خشک می کنند.

خشک کن های کابینی دارای سینی هایی از جنس کروم آبکاری شده یا استیل هستند که تعداد و ابعاد آن ها ظرفیت دستگاه را مشخص می کند.

دستگاه خشک کن تونلی     

دستگاه خشک کن تونلی از جمله دستگاه های صنعتی است که برای ظرفیت های بالا کاربرد دارد و به صورت یک طبقه یا چند طبقه ساخته می شوند.

دستگاه خشک کن دوار

دستگاه خشک کن دوار یکی از دستگاه های پرکاربرد در صنایع مختلف از جمله صنایع غذایی، شیمیایی و معدنی است. برای خشک کردن محصولات گرانولی و پودری در حجم های بالا از این دستگاه میتوان استفاده نمود.

سوخت مصرفی مورد استفاده در دستگاه های خشک کن

دستگاه میوه خشک کن آراد ماشین به گونه ای طراحی و ساخته شده می شوند که با سوخت های مختلفی از جمله گاز، برق، گازوئیل، مازوت (دستگاه های صنعتی)، زغال سنگ، دوگانه و سه گانه کار می کنند.

میزان سوخت مصرفی دستگاه های خشک کن به عوامل مختلفی بستگی دارد که از جمله ی آنها می توان به ظرفیت دستگاه، جنس عایق به کار رفته و نوع طراحی دستگاه اشاره دارد.

دستگاه میوه خشک کن گازی        

دستگاه میوه خشک گازی نسبت به سایر مدل های ارائه شده در بازار از متقاضی بیشتری دارد چرا که گاز، یکی از به صرفه ترین سوخت های مصرفی در کشور ایران محسوب می شود.

در خشک کن های گازی از برنر(در خشک کن های نیمه صنعتی) و مشعل های گازی برای تولید گرما استفاده می شود.

حرارت تولید شده توسط مشعل، کوره را گرم می کند و این گرما به وسیله فن های سیرکوله(گردش هوا) به تمام نقاط کابین منتقل می شود.

در خشک کن های گازی مانند هر وسیله گازسوز دیگری باید دود کش نصب شود.

 

دستگاه میوه خشک کن برقی        

در دستگاه های میوه خشک کن برقی، گرما با استفاده از المنت های برقی تولید می شود.

با توجه به نوع دستگاه (خانگی، نیمه صنعتی و صنعتی)، قدرت المنت های برقی دستگاه متفاوت خواهد بود.

دستگاه میوه خشک کن صنعتی، نیمه صنعتی و خانگی آراد ماشین

آراد ماشین یک شرکت معتبر سازنده است که انواع دستگاه های خشک کن را در ظرفیت ها و سوخت های مختلف و به صورت سفارشی طراحی و تولید می کند.

دستگاه های خشک کن آراد ماشین برای مشاغل مختلف خانگی، کارگاه های نیمه صنعتی و کارخانه های صنعتی کاربرد دارد.

آیا سوخت دستگاه خشک کن بر روی کیفیت محصول نهایی اثر گذار است؟

در واقع این سوال، پاسخ واحدی ندارد و به مکانیزم استفاده شده در ساخت دستگاه خشک کن بستگی دارد. شرکت های بسیاری در ایران اقدام به تولید مدل های مختلف این دستگاه نموده اند. ساخت دستگاه خشک کن علاوه بر ظاهر ساده آن پیچیدگی های بسیاری دارد.

دستگاه های خشک کن شرکت آراد ماشین با مکانیزم خاصی طراحی شده است و نوع سوخت مورد استفاده در دستگاه بر روی کیفیت محصول نهایی اثر گذار نیست. در دو حالت برقی و گازی میوه خشک تولید شده کیفیت بالایی داشته و از طعم، رنگ و مزه خوبی برخوردار است.

دستگاه خشک کن گازی بخریم یا برقی؟         

اینکه کدام یک از دستگاه های برقی یا گازی را انتخاب کنید با توجه به موقعیت مکانی و شهری که در آن زندگی می کنید، بستگی دارد.

در کشور ترکیه سوخت برق و در ایران سوخت گاز به صرفه می باشد، با این حال مناطقی در ایران وجود دارند که دسترسی به گاز و برق وجود ندارد و از این رو گازوئیل بهترین انتخاب ممکن برای ساکنین آن می باشد.

محصولات تولید شده توسط مدل های مختلف دستگاه میوه خشک کن شرکت آراد ماشین، کیفیت محصول خروجی یکسانی دارند و تمامی محصولات مختلف نظیر: میوه، سبزی، گوشت، مواد دارویی، شیمیایی و... را با حفظ طعم، مزه، رنگ خشک می کنند.

امکان تست دستگاه های خشک کن آراد ماشین جهت کسب اطمینان از کیفیت وکارایی آن وجود دارد. همچنین با مراجعه به سایت aradmachinery.com از مدل های مختلف دستگاه خشک کن، مشخصات، ویژگی ها و قیمت آن اطلاع پیدا کنید.

منبع: فردا

کلیدواژه: دستگاه میوه خشک کن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۶۲۲۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توقیف ۱۸ دستگاه خودروی شوتی حامل سوخت قاچاق در نهبندان

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ حسین عرب اظهارکرد: مأموران پاسگاه سهل آباد شهرستان نهبندان در راستای اجرای طرح مبارزه با قاچاق سوخت، در ۷۲ ساعت گذشته، هنگام کنترل خودروهای عبوری در محورهای فرعی شهرستان به ۱۸ دستگاه خودروی سواری شوتی مشکوک شدند و جهت بررسی بیشتر خودروها را متوقف کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان نهبندان افزود: مأموران پس از هماهنگی با مقام قضائی در بازرسی از خودروهای توقیف شده، مقدار ۱۹ هزار و ۹۰۰ لیتر سوخت قاچاق خارج از شبکه توزیع فرآورده‌ای نفتی کشف کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان نهبندان بیان کرد: مأموران در این خصوص ۱۸ دستگاه خودرو توقیف و ۱۸ نفر متهم دستگیر که به همراه پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند.

سرهنگ عرب خاطرنشان کرد: شهروندان می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ تماس و یا از طریق پیامک با سامانه ۱۱۰۵۶ موضوع را به پلیس اطلاع دهند.

کد خبر 6099334

دیگر خبرها

  • تجهیز سازمان مدیریت پسماند شهرداری اراک به جاروب های صنعتی پیاده رویی
  • کشف ۲ هزار لیتر سوخت قاچاق در بویین میاندشت
  • رفع مشکل اسکان عشایر کوچ‌نشین سملقان با پیگیری دستگاه قضایی
  • واگذاری خدمات پس از فروش اتوبوس‌های برقی را به شرکت‌های داخلی
  • ورود ۱۵۰۰ دستگاه اتوبوس به تهران تا پایان شهریور | خدمات پس از فروش اتوبوس های برقی بر عهده شرکت های داخلی خواهد بود
  • ۲۰۰۰ لیتر سوخت قاچاق در تاکسی
  • کشف ۲۰۰۰ لیتر سوخت قاچاق از یک تاکسی
  • کشف دو محموله سوخت قاچاق در خوزستان
  • کشف ۲۵۰ میلیارد کالای قاچاق و سوخت در طرح ضربتی پلیس هرمزگان
  • توقیف ۱۸ دستگاه خودروی شوتی حامل سوخت قاچاق در نهبندان